Apparaten.
Merk.
Half- of vol-automaat.
Geschikt voor kinderen.
IP waarde.
Asystolische gevoeligheid.
Schokprotocol.
Meertalig.
Monitoring op afstand.
Klantenservice. We helpen u graag +31 0495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Apparaten.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED) zijn medische hulpmiddelen die een schok toedienen bij een slachtoffer met een circulatiestilstand. Door de schok dient een fibrillerend hart het normale ritme weer op te pakken en zo wordt het leven van het slachtoffer gered. Het is bewezen dat een reanimatie met gebruik van een AED apparaat tot wel 70% effectiever is dan zonder inzet van de AED. Naast het feit dat een AED een schok geeft wanneer dit nodig is, geeft een AED vaak door stem- en/of visuele instructies ondersteuning bij het reanimeren, waardoor ook de effectiviteit van de reanimatie beter wordt. Bij AED Solutions bieden wij de nieuwste AED modellen aan van de meest vooruitstrevende fabrikanten van externe defibrillatoren. 

Meer
Filter
26 producten
Sorteer op:

Het AED toestel

De Automatische Externe Defibrillator (AED) wordt al enkele jaren doorontwikkeld en uitgebreid met nieuwe technologieën. Iedereen die een AED aanschaft is maatschappelijk gezien goed bezig, echter spelen de kwaliteit en werking van een AED apparaat een significante rol voor het succes van een reanimatie. Let bij de aanschaf altijd op de betrouwbaarheid en de mogelijkheden van een AED en laat u bij twijfel altijd adviseren door deskundigen om tot de beste keuze te komen.

AED advies

De AED Specialisten van AED Solutions komen graag met u in contact wanneer u geadviseerd wilt worden of twijfelt tussen verschillende modellen. Zij kunnen u adviseren voor defibrillatoren in verschillende situaties en weten voor iedere situatie de juiste AED aan te bieden. Daarnaast helpt AED Solutions graag mee om maatwerk oplossingen voor specifieke of speciale situaties op te zetten. Zo zijn AED solutions' AED Specialisten bekend met hartveilig projecten, buurt AED projecten en specifieke industriële situaties.

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2