Verzenden & bezorgen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?.

AED Solutions probeert ten alle tijden uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Alle producten worden uit voorraad geleverd en mocht het zijn dat een product niet uit voorraad leverbaar is dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Wat zijn de verzendkosten & levertijd?.

Binnen de Benelux worden er geen verzendkosten gerekend bij webshop bestellingen boven de € 30,-. Bij webshop bestellingen onder de € 30,- en overige bestellingen worden er € 7,50 aan verzend- en handelingskosten in rekening gebracht.
 

Met welke bezorgpartner werkt AED Solutions?.

Bij AED Solutions werken wij met GLS als vaste bezorgpartner. GLS zorgt ervoor dat onze pakketten netjes worden afgeleverd.
 

Kan ik mijn bestelling traceren?.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u via e-mail een Track en Trace code van de bezorgdienst zodat u uw bestelling kunt volgen.
 

Ik heb een beschadigd of onjuist product ontvangen..

Bij een beschadiging of andere tekortkoming aan een levering dient u binnen 24 uur na de levering contact op te nemen met AED Solutions.
 

Er ontbreekt een product in mijn bestelling..

Mocht er een product of deel van een bestelling ontbreken dan kunt u contact opnemen met AED Solutions. Vanwege verzendvoorwaarden kan het zijn dat producten in meerdere pakketten worden verzonden, het kan voorkomen dat deze pakketten niet gelijktijdig afgeleverd worden.

 

Benieuwd geworden?

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen óf heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2