AED Huren.

Heeft u tijdelijk een AED nodig ook dan bent u bij AED Solutions aan het juiste adres. Het huren van een AED biedt vaak uitkomst bij de organisatie van evenementen, buitenlandse reizen of andere tijdelijke activiteiten. Bij AED Solutions kunt u al een AED huren vanaf 1 week tot meerdere weken. Duurt het evenement 1 dag of 1 weekend dan heeft u met 1 week voldoende tijd om de AED op locatie te krijgen en te retourneren. Of u nou één of meerdere AED’s nodig heeft, bij AED Solutions denken wij altijd met u mee voor het vinden van een passende oplossing.

De voordelen van AED huur:

  • De zekerheid van een AED zonder hoge aanschafkosten.
  • De huurprijs is inclusief verzending naar uw locatie.
  • De AED kan, indien gewenst, weer opgehaald worden door onze bezorgpartner GLS.
  • U betaalt alleen voor de batterij en/of elektroden wanneer de AED ingezet is.

Wij gebruiken hoogwaardige AED apparaten voor de verhuur. De leen AED’s worden altijd gecontroleerd voordat deze worden opgestuurd, zo bent u ook tijdelijk verzekerd van extra veiligheid. Wilt u een AED huren? Neem snel contact met ons op voor het huren van één of meerdere AED’s.

LET OP! Het huren van een AED biedt alleen oplossing ter overbrugging van kortere perioden. Wenst u de AED te gebruiken voor een langere periode dan raden wij aan om een AED apparaat te kopen. Onze ervaring leert dat een AED voor een lange tijd huren of een AED leasen op termijn duurder is. Meer informatie over het kopen van een AED vindt u hier.
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2