Wederverkoop.

AED Solutions is sinds 2006 actief op de markt voor AED’s en BHV-middelen en heeft een inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Wij bieden wederverkopers de kans om te groeien door de producten van AED Solutions via de eigen verkoopkanalen aan te bieden. Inmiddels werken wij al samen met meer dan 40 wederverkopers. Onze Key Accountmanager komt graag in contact met mogelijke wederverkopers waarmee wij een succesvolle samenwerking kunnen opbouwen.

Wilt u ook onze AED apparaten, AED Kasten, reanimatiepoppen of eerste hulpmiddelen verkopen van erkende merken zoals Stryker/Lifepak, Mindray, Rotaid & Prestan, dan helpen wij u als reseller graag op weg.
Neem bij interesse contact met ons op en onze Key Accountmanager, Jeroen, bespreekt de mogelijkheden met u.

Voordelen voor Wederverkopers

Als reseller van AED Solutions krijgt u een eigen webshopaccount met hierin de afgesproken prijzen voor de AED’s, AED toebehoren, AED kasten, AED trainers, reanimatiepoppen en alle accessoires. U kunt gemakkelijk vanuit dit account tegen uw eigen afgesproken prijs bestellen. Tevens houden wij u op de hoogte van eventuele deals speciaal voor u als reseller.

Als hoofddistributeur van LIFEPAK/Stryker en exclusief Nederlands distributeur van Prestan kunnen wij voor deze topmerken AED’s, reanimatiepoppen en AED trainers zeer aantrekkelijke prijzen voorleggen. Maar ook voor de overige merken in het assortiment kunnen wij in overleg zeker iets betekenen. Daarnaast kunnen wij onze resellers helpen met het aanbieden en verkopen van de producten. Wij kunnen wederverkopers indien gewenst voorzien van marketingmaterialen, afbeeldingen en teksten.

Benieuwd geworden?

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen óf heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2