Prestan.
Merk.
Type pop.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

Prestan Reanimatiepoppen.

AED Solutions is exclusieve distributeur van Prestan Products in Nederland. AED Solutions verkoopt Prestans' reanimatiepoppen en AED-Trainers aan vele afnemers verspreidt over de Benelux. De reanimatiepoppen van Prestan zijn zeer voordelig geprijsd en kenmerken zich door het lichte gewicht en gebruiksgemak. Daarnaast heeft Prestan een unieke CPR feedback monitor in de poppen gebouwd zodat cursisten gelijk feedback krijgen over de diepte en frequentie van de compressies. Bij AED Solutions zijn zowel de Prestan modellen met en zonder feeback verkrijgbaar.

Meer
Filter
97 producten
Sorteer op:

Prestan Products is een Amerikaanse fabrikant van medische oefenmaterialen voornamelijk ten behoeve van het leren reanimeren. Prestan ontwikkelt en fabriceert haar reanimatiepoppen en AED trainers in Amerika en verkoopt deze via een netwerk van distributeurs wereldwijd. De producten van Prestan zijn realistisch voor zowel het oog als qua gevoel bij het handelen tijdens een reanimatie. Prestan producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en voordelig geprijsd ten opzichte van vergelijkbare aanbieders. De reanimatiepoppen van Prestan staan bekend vanwege de unieke CPR feedback monitor.

Prestan's unieke reanimatie feedbackmonitor

Prestan’s unieke CPR feedback monitor geeft direct reanimatiefeedback aan de cursist en trainer. De kleurenmonitor geeft feedback op de compressiesnelheid en het klikker-mechanisme geeft feedback op de compressiediepte. Hierdoor kan een cursist snel en gemakkelijk de diepte en/of snelheid aanpassen naar de internationaal geldende standaard. Door middel van deze unieke feedbacktechnologie voldoen de reanimatiepoppen niet alleen aan de sinds 2015 geldende internationale richtlijnen. Maar ook aan de vanaf 2020 ingaande richtlijnen van de AHA (American heart association).

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2