AED Trainers.
Merk.
Half- of vol-automaat.
Geschikt voor kinderen.
Meertalig.
Type elektroden.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Trainers.

AED Trainers zijn AED toestellen die de werking van een AED nabootsen zonder een schok af te geven. Veel fabrikanten maken een trainingsmodel van de echte AED-apparaten, zodat er geoefend kan worden met het gebruik van het apparaat. Daarnaast zijn er universele AED Trainers die gebruikt kunnen worden om personen te trainen voor het algemeen gebruik van een AED. Deze AED Trainers zijn voordeliger en hierdoor ideaal voor het trainen van grote groepen met meerdere AED-trainers.

Meer
Filter
54 producten
Sorteer op:

Universele AED Trainers

Universele AED Trainers zijn niet gebonden aan een specifiek merk of type AED apparaat. Daarom zijn ze geschikt om een AED inzet in het algemeen te oefenen. Daarnaast bieden universele AED Trainers vaak de mogelijkheid om meerdere functionaliteiten in te stellen waardoor de werking van veel type AED apparaten nagebootst kan worden. Verder kunnen er verschillende scenario's ingesteld worden, waardoor ook de verschillende reacties van het lichaam kunnen worden nagebootst. Zo kan ingesteld worden wanneer een AED moet schokken en wanneer er geen schok nodig is en dus door gereanimeerd dient te worden door de hulpverlener.

Merk en type-gebonden AED Trainers

Gebruikt uw organisatie een vast type AED apparaat (op meerdere locaties), dan kan het wenselijk zijn om ook te oefenen met dit type. Daarom maken veel fabrikanten een AED Trainer van de AED's die ze op de markt brengen. Het voordeel van deze AED Trainers is dat degene die ermee oefent ook grote kans maakt om hetzelfde model in het echt te moeten gebruiken. De visuele aspecten en het gevoel zijn dus hetzelfde tijdens het oefenen als tijdens een noodsituatie en dit kan een voordeel zijn voor (onervaren) hulpverleners.

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2