Pictogrammen & Stickers.
Merk.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Pictogrammen & Stickers.

Het is altijd van belang dat een AED snel en gemakkelijk gevonden kan worden. Zeker wanneer de AED zich in een groot gebouw of op een uitgestrekt terrein bevindt is het belangrijk dat deze snel te vinden is. AED Stickers en/of AED pictogrammen zorgen voor herkenbaarheid en een betere vindbaarheid van een defibrillator. De locatie van en de weg naar de defibrillator zijn door pictogrammen en/of stickers duidelijk aan te geven. Er zijn verschillende AED stickers/pictogrammen die u boven het AED apparaat of de AED kast kunt hangen, welke van een afstand goed zichtbaar zijn. Ook zijn er stickers met richting aanduiding, die een hulpverlener naar de dichtstbijzijnde AED loodsen of aangeven dat een AED apparaat in het gebouw aanwezig is.

Meer
Filter
19 producten
Sorteer op:

Pictogrammen & Stickers voor iedere situatie

Stickers en pictogrammen zijn er in vele soorten en maten beschikbaar, maar vanwege de herkenbaarheid zijn deze bijna altijd groen en voorzien van het officiële AED ILCOR logo. Afhankelijk van de situatie kan het verstandig zijn om een keuze te maken tussen de vele borden en stickers.  

Borden en pictogrammen zijn meestal geschikt voor buiten en stickers vaak voor binnen of tegen een raam. Wanneer een sticker tegen een raam zit, kan het handig zijn dat de sticker dubbelzijdig is. Op deze manier is de sticker voor zowel binnen als buiten functioneel. Ook zijn er speciale AED stickers voor in uw voertuig. Op deze stickers staat vaak ‘AED in dit voertuig aanwezig’ vermeld met het officiële AED Ilcor logo en de groene herkenbare achtergrond.

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2