Binnenkasten.
Merk.
Met Alarm.
Verwarmd.
IP waarde.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Binnenkasten.

Door uw AED binnen in een kast te plaatsen is deze extra goed zichtbaar en beschermd tegen vocht en stof. Ook in een kantooromgeving, bedrijfshal en in recreatieruimten kunnen omgevingsomstandigheden een rol spelen. Vaak is een AED binnenkast vanwege de stof en waterdichtheid dan een betere optie dan een wandbeugel. U vindt AED kasten van onder andere ons eigen merk 'AED Solutions' en de merken Rotaid en AIVIA in onze webshop.

Meer
Filter
5 producten
Sorteer op:

Welk type binnenkast is geschikt voor u?

Zowel AED Solutions’ eigen AED kast als de kasten van Rotaid en AIVIA zijn voorzien van het algemeen bekende ILCOR logo. Ook voldoen deze kasten aan de ILCOR richtlijnen welke ervoor zorgen dat de AED uniform herkenbaar is. Zowel voor ervaren als ongetrainde hulpverleners zorgt de uniforme uitstraling van de AED kast voor herkenbaarheid en een betere vindbaarheid van de AED.

Een AED kast zorgt ervoor dat de AED afgeschermd is, waardoor er minder snel iets met het apparaat kan gebeuren. Ook biedt een kast bescherming tegen stoten. Dit alles maakt de kans groter dat het AED apparaat direct gebruiksklaar is. Daarnaast is er vaak nog ruimte in de kast voor een beademingsmasker of complete First Responder Kit, welke handig is om snel en veilig hulp te verlenen bij een reanimatie en hygiënisch het slachtoffer te behandelen.

Wilt u advies over AED binnenkasten?

AED Solutions’ productspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte opbergmogelijkheid voor uw AED. Afhankelijk van de ophangsituatie en de voorkeur van de eigenaar kunnen onze specialisten altijd een passend aanbod doen. Neem met vragen en voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2