Binnenkasten.
Merk.
Met Alarm.
Verwarmd.
IP waarde.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Binnenkasten.

Door uw AED binnen in een kast te plaatsen is deze extra goed zichtbaar en beschermd tegen vocht en stof. Ook in een kantooromgeving, bedrijfshal en in recreatieruimten kunnen omgevingsomstandigheden een rol spelen. Vaak is een AED-binnenkast vanwege de stof- en waterdichtheid dan een betere optie dan een wandbeugel. U vindt AED-binnenkasten van onder andere ons eigen merk 'AED Solutions' en de merken Rotaid en AIVIA in onze webshop.

Meer
Filter
6 producten
Sorteer op:

Welk type binnenkast is geschikt voor u?

Zowel AED Solutions’ eigen AED-binnenkast als de binnenkasten van Rotaid en AIVIA zijn voorzien van het algemeen bekende ILCOR-logo. Ook voldoen deze kasten aan de ILCOR-richtlijnen welke ervoor zorgen dat de AED uniform herkenbaar is. Zowel voor ervaren als ongetrainde hulpverleners zorgt de uniforme uitstraling van de AED-binnenkast voor herkenbaarheid en een betere vindbaarheid van de AED.

Een AED-binnenkast zorgt ervoor dat de AED afgeschermd is, waardoor er minder snel iets met het apparaat kan gebeuren. Ook biedt een binnenkast bescherming tegen stoten. Dit alles maakt de kans groter dat het AED-apparaat direct gebruiksklaar is. Daarnaast is er vaak nog ruimte in de binnenkast voor een beademingsmasker of complete First Responder Kit, welke handig is om snel en veilig hulp te verlenen bij een reanimatie en hygiënisch het slachtoffer te behandelen.

Wilt u advies over AED-binnenkasten?

AED Solutions’ productspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte opbergmogelijkheid voor uw AED. Afhankelijk van de ophangsituatie en de voorkeur van de eigenaar kunnen onze specialisten altijd een passend aanbod doen. Neem met vragen en voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2