Buitenkasten.
Merk.
Met Alarm.
Verwarmd.
IP waarde.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Buitenkasten.

Een AED buitenkast biedt extra bescherming voor de AED wanneer deze buiten hangt. De kast zorgt er sowieso voor dat de AED droog hangt en biedt ook bescherming tegen wisselende temperaturen. AED buitenkasten zijn robuuster en bieden een betere bescherming dan binnenkasten. Ook biedt een AED buitenkast herkenbaarheid aan de hulpverlener waardoor deze beter vindbaar is, met name wanneer deze in de duisternis met verlichting is uitgerust.

Meer
Filter
7 producten
Sorteer op:

Extra opties AED buitenkast

AED buitenkasten kunnen uitgebreid worden met een ventilator of verwarmingselement waardoor de defibrillator ook tegen meer extreme tempraturen beschermd is. Enkele fabrikanten hebben bepaalde modellen kasten al vooraf voorzien van een verwarmingselement. Daarnaast zijn de AED-buitenkasten stofvrij, waardoor het ook op bouwplaatsen of industriële buitenterreinen extra bescherming biedt aan de defibrillator.  

Een AED kast zorgt ervoor dat de AED afgeschermd is, waardoor er minder snel iets met het apparaat kan gebeuren. Ook biedt een kast bescherming tegen stoten. Dit alles maakt de kans groter dat het AED apparaat direct gebruiksklaar is. Daarnaast is er vaak nog ruimte in de kast voor een beademingsmasker of complete First Responder Kit, welke handig is om snel en veilig hulp te verlenen bij een reanimatie en hygiënisch het slachtoffer te behandelen.

Wilt u advies over AED buitenkasten?

AED Solutions’ productspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte opbergmogelijkheid voor uw AED. Afhankelijk van de ophangsituatie en de voorkeur van de eigenaar kunnen onze specialisten altijd een passend aanbod doen. Neem met vragen en voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2