AED toebehoren.
Merk.
Type elektroden.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Toebehoren.

Voor de goede werking van het AED apparaat is het van belang dat de toebehoren gebruiksklaar zijn. De noodzakelijke toebehoren van een AED bestaan uit de batterij, welke in het AED apparaat geplaatst wordt en de elektroden, om op het lichaam te plakken. Zowel de batterij als de elektroden hebben een uiterste gebruiksdatum, zelf wanneer de defibrilator niet gebruikt is bij een inzet. Dit komt doordat een batterij langzaam spanning verliest in stand-by stand en omdat de plaklaag van de elektroden langzaam uit kan drogen. Afhankelijk van het merk en type AED gaan batterijen en elektroden ongeveer 2 tot 5 jaar mee. Daarnaast moet na een inzet altijd de elektroden vervangen worden en is de kans aanwezig dat een batterij wegens een te laag energieniveau ook vervangen dient te worden.

Meer
Filter
39 producten
Sorteer op:

Het belangrijkste voor de werking van een AED is dat de batterij en elektroden nog goed bruikbaar zijn. Bij de batterij van de AED hebben naast de uiterste gebruiksdatum ook een eventuele inzet of andere zaken invloed op de accuspanning. Wanneer de accuspanning van de defibrillator te laag is zal de AED dit aangeven. Bij de elektroden is het vooral van belang dat het zakje nog gesloten is. Wanneer de elektroden in een gesloten verpakking zitten waarvan de uiterste bruikbaarheidsdatum nog niet bereikt is, zijn de elektroden en de speciale gel nog goed en kan de AED veilig ingezet worden. Zorg er altijd voor dat de defibrillator voorzien is van goed werkende batterij en houdbare ongeopende elektroden. 

Advies

De accountmanagers van AED Solutions komen graag met u in contact wanneer u geadviseerd wilt worden of vragen heeft. Onze AED Specialisten hebben door jaren ervaring de antwoorden op de meest uiteenlopende vragen. Daarnaast helpt AED Solutions graag mee om maatwerk oplossingen voor specifieke of speciale situaties op te zetten. Zo zijn wij bekend met hartveilig projecten, buurt AED projecten en specifieke industriële situaties.

Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2