Philips.
Merk.
Half- of vol-automaat.
Geschikt voor kinderen.
IP waarde.
Asystolische gevoeligheid.
Schokprotocol.
Meertalig.
Monitoring op afstand.
Type elektroden.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

Philips AED's.

Philips staat bekend als fabrikant van een grote verscheidenheid aan medische apparatuur. Philips heeft haar Heartstart AED’s speciaal ontwikkeld voor weinig ervaren hulverleners aangezien zij vinden dat iedereen levens kan redden met de juiste apparatuur en ondersteuning. De Philips AED apparaten worden gekenmerkt door duidelijke coaching en eenvoudige visuele instructies ter ondersteuning van de hulpverlener. Philips heeft momenteel 3 modellen AED’s op de markt waarvan de Heartstart HS1 en Heartstart FRx de bekendste zijn.

Meer
Filter
2 producten
Sorteer op:

Philips Heartstart serie

De Philips Heartstart FRx AED is een robuuste defibrillator met een overzichtelijke indeling. De Heartstart FRx is te gebruiken door leken en professionals door de gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast is de Heartstart FRx geschikt voor kinderreanimatie door de kindersleutel te gebruiken.

De Philips Heartstart HS1 geeft duidelijke coaching door duidelijk gesproken instructies welke zich aanpassen aan het tempo van de hulpverlener. Daarnaast was de HS1 voorheen de AED met de meest korte tijd tot de eerste schok (8s).

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2