AED Onderhoud.
Merk.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED service en onderhoud.

Een AED moet in geval van nood klaar zijn voor gebruik. Het is daarom belangrijk dat uw AED tussentijds wordt onderhouden. Bij AED Solutions bieden wij alle onderhoudscontracten aan met een looptijd van vier jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een eemalig onderhoud af te nemen, op locatie of in ons service centrum. Elke contractvorm heeft zijn eigen specifieke kenmerken zodat u altijd een contract kunt kiezen dat bij uw situatie past. 

In deze brochure leest u wat de verschillen zijn tussen de servicecontracten. 

Meer
Filter
2 producten
Sorteer op:

AED onderhoud

Het is van levensbelang dat u op uw AED kunt vertrouwen als een van uw naasten, buurtgenoten of collega's een hartstilstand krijgt. Over het algemeen werken de meeste AED’s met zelftesten en ziet u in één oogopslag of het apparaat storingen vertoont. Bij sommige types zoals de LIFEPAK CR2 AED kunt u direct notificaties per mail ontvangen wanneer de AED niet klaar voor gebruik is. Naast deze zelftesten raden wij aan om een AED van periodiek onderhoud te voorzien om een juiste werking van de AED te garanderen. Periodiek onderhoud bestaat onder andere uit vervanging van de batterij en elektroden (indien nodig), uitvoeren van software-updates, tests energieafgifte door middel van simulatieshocks en het clearen van interne foutcodes.

Advies

Bij AED Solutions begrijpen wij goed dat het voor u moeilijk kan zijn om de beste onderhoudsvorm te kiezen om uw AED's gebruiksklaar te houden. Wanneer u twijfelt over uw keuze of advies wilt over uw onderhoudssituatie staan onze AED-specialisten u graag te woord. De productspecialisten van AED Solutions hebben jaren ervaring en weten u precies te vertellen welke oplossing het beste is in uw situatie. Voor advies en met vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2