Wandbeugels.
Merk.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Wandbeugels.

AED-wandbeugels zijn er om het AED-apparaat binnen op te hangen in een ruimte met weinig tot geen omgevingsfactoren. Wandbeugels zijn daarom zeer geschikt voor het opbergen van de AED in kantoorpanden, achter de receptie of in de entree van een (flat)gebouw. Door een wandbeugel te gebruiken hangt de AED beter herkenbaar en vaak ook beter zichtbaar.

Meer
Filter
6 producten
Sorteer op:

Zijn AED Wandbeugels universeel?

De meeste merken hebben voor het merk of per type AED een speciale wandbeugel ontwikkeld. Er zijn ook verschillende universele wandbeugels beschikbaar waar (bijna) ieder type AED in opgehangen kan worden. AED Solutions biedt een eigen universele AED-wandbeugel aan tegen een aantrekkelijke prijs. Afhankelijk van de wensen van de klant kunnen wij bekijken welke AED-wandbeugel het meest geschikt is.

Wilt u advies over wandbeugels?

AED Solutions’ productspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte opbergmogelijkheid voor uw AED. Afhankelijk van de ophangsituatie en de voorkeur van de eigenaar kunnen onze specialisten altijd een passend aanbod doen. Neem met vragen en voor advies vrijblijvend contact met ons op.

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2