AED voor uw vereniging.

Elk jaar krijgen zo’n 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dat kan in of om het huis gebeuren, maar ook in een sportaccommodatie of op een sportveld. Binnen de eerste 6 minuten reanimeren en defibrilleren bij een hartstilstand biedt een grotere overlevingskans. Een ambulance heeft gemiddeld 8 tot10 minuten nodig om bij het slachtoffer van een hartstilstand te komen. Burgerhulpverleners zijn gemiddeld 2,5 minuten sneller ter plaatse dan de ambulance. Daardoor kan sneller een schok met een AED toegediend worden. En dat geeft een betere kans op overleving. Door de aanwezigheid van een AED kunnen uw leden op een veilige wijze hun favoriete sport en/of hobby uitoefenen.

Daarnaast hebben verenigingen en sportaccommodaties een maatschappelijke functie. Doordat ze vaak in de buurt van woonwijken liggen kan de AED voor de vereniging ook beschikbaar gesteld worden voor noodoproepen in de wijk of buurt. De aanschaf van een AED is een levensreddende investering welke vaak over het hoofd wordt gezien. En dat terwijl een AED een hulpmiddel is dat het leven van uw leden, vrijwilligers, toeschouwers en omwonenden kan redden.

Onze AED specialisten adviseren verenigingen over de eigenschappen van de verschillende typen AED’s, AED kasten en het nodige AED  onderhoud. Ook denken wij mee in de mogelijkheden voor een gezamenlijke aanschaf van een AED. Zo kunnen bijvoorbeeld verenigingen die een complex delen gezamenlijk een AED kopen of naastgelegen complexen in het plan betrokken worden.

AED Solutions biedt:

  • Advies voor de keuze van een geschikte AED, afhankelijk van de wensen, plaatsing en budget.
  • Advies voor het kiezen van de ideale locatie voor de plaatsing van de AED.
  • Advies voor de keuze tussen een AED kast of wandbeugel voor bescherming en herkenning van de AED.
  • Periodiek onderhoud aan de AED en toebehoren.
  • Indien gewenst een informatiesessie voor uw leden en andere betrokkenen met uitleg over de AED en hoe alarmering werkt.

Ook helpen wij verenigingen indien gewenst bij het samenstellen van een compleet pakket aan eerste hulpmiddelen voor zowel in het clublokaal als draagbare materialen voor op de plek van de activiteit, zoals langs het veld of naast de baan.

Benieuwd geworden?

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen óf heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2