Beademingsmaskers.
Merk.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

Beademingsmaskers.

Beademingsmaskers zorgen voor een hygiënische beademing tijdens een reanimatie. Een beademingsmasker wordt over de mond en neus van het slachtoffer geplaatst waardoor er geen direct contact plaatsvindt tussen het gezicht van het slachtoffer en de hulpverlener. De meeste beademingsmaskers hebben een eenrichtingsventiel, waardoor de hulpverlener kan beademen zonder dat er lucht uit het slachtoffer terugstroomt uit het beademingsmasker. Wij adviseren iedere AED-beheerder een beademingsmasker bij de defibrillator of in de AED kast te bewaren.

Meer
Filter
8 producten
Sorteer op:

Welk type beademingsmasker is geschikt?

Er zijn verschillende soorten en maten beademingsmaskers. Maskers in sleutelhangerformaat (kiss of life) zijn ideaal voor burgerhulpverleners om altijd bij te hebben. Zo heeft een burgerhulpverlener wanneer deze opgeroepen wordt voor een reanimatie altijd een beademingsmasker bij, ook wanneer er onverhoopt geen beademingsmasker bij de AED bewaard wordt. Naast de kiss of life maskers in sleutelhanger formaat, zijn er iets grotere draagbare modellen voor aan bijvoorbeeld de broekriem.

De gezichtsmaskers die bij de AED bewaard worden zijn meestal groter en worden vaak bewaard in een hardcase tasje om te beschermen tegen vuil, vocht en stof. Deze zijn vaak ook steviger en kunnen niet alleen over de mond maar ook over de neus geplaatst worden. Werkt u veel met jonge kinderen dan kunt u ervoor kiezen om speciale beademingsmaskers voor gebruik op kinderen aan te schaffen. Deze sluiten beter aan op een kleiner gezicht, waardoor er minder lucht verloren gaat tijdens het beademen.

Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2