BHV-alarmering.
Merk.
Klantenservice. We helpen u graag +31 0495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

BHV-alarmering.

Alarmering bij crisis en calamiteiten met Multibel
Multibel is een oproepsysteem waarmee u snel, eenvoudig en betrouwbaar een groep personen kunt alarmeren. Een snelle en effectieve alarmering bespaart tijd, beperkt de vervolgschade en zorgt voor continuïteit. Organisaties kiezen sinds 20 jaar voor MultiBel vanwege de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de ervaring.

Werkwijze


1. Start de oproep
Hoe u een alarmoproep wilt starten mag niet uitmaken, dat kan namelijk per geval verschillen. Met MultiBel kunt u starten via:

  • de app
  • telefonisch, mobiel en vast
  • online
  • een gekoppelde brandmeldcentrale
  • een gekoppelde noodknop, sensor of software

2. Bereik de personen
Hoe de persoon bereikt wordt maakt niet uit, als de boodschap maar aankomt, en snel. Met MultiBel heeft u de keuze uit de volgende kanalen:

  • Push notificatie op de app
  • Bellen op 10 telefoonnummers p.p.
  • Email
  • SMS
  • Pieper

MultiBel doorbreekt de stiltestand en gebruikt alle kanalen, totdat de persoon de oproep bevestigt of afwijst.

De app op de smartphone geeft een alarmsignaal, ook als de telefoon op stil staat. Reageert de persoon niet, dan gaat MultiBel de persoon op maximaal 10 nummers bellen. Tegelijk wordt ook een email en SMS verzonden. Net zo lang tot de persoon de oproep bevestigt of afwijst.

3. Volg het resultaat
Heb ik voldoende bevestigingen ontvangen? Wie komt er wel en wie komt er niet? Of wil ik een bepaalde groep na 10 minuten een volgende instructie sturen? Met deze informatie bent u in staat uw crisisaanpak indien nodig bij te sturen.

Pakketten
MultiBel biedt 2 pakketten MultiBel Standaard en MultiBel Professional.

NU GRATIS - MultiBel Standaard
MultiBel Standaard biedt een alarmeringsoplossing voor maximaal 25 personen. Bij een calamiteit, kunt u met een paar simpele handelingen uw boodschap inspreken, verzenden via de app, telefonie en email, en vervolgens de opkomst real-time volgen. Er zijn geen kosten en de inrichting vergt nauwelijks tijd.

MultiBel Standaard is een goede keuze voor organisaties die willen beschikken over een betrouwbare communicatieoplossing maar niet vooraf per calamiteit willen bepalen wie, wat, wanneer te horen krijgt. De enige variabele binnen MultiBel Standaard is of u iedereen of alleen aanwezigen wilt alarmeren.

MultiBel Professional
Professional is ontwikkeld voor organisaties die vooraf scenario’s willen definiëren en vaak een uitgebreid Programma van Eisen (PVE) hebben. Per calamiteit wordt bepaald wie, wanneer, wat te horen krijgt. De inrichting geschied in nauw overleg met de klant en er zijn veel variabelen.

Een scenario starten kan via de iOS of Android app, online, een vaste en mobiele telefoon, een noodknop of een gekoppelde brandmeldcentrale. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen functies en locaties. MultiBel Professional wordt modulair opgebouwd om een oplossing op maat te bieden.

Aanwezigheidsregistratie
Benieuwd naar uw BHV bezetting gedurende de dag en de maand? Automatische waarschuwing bij onderbezetting? De registratie gaat via wifi, geofence of bluetooth zenders.

Keuzehulp om het beste oproepsysteem te vinden
Heeft u vragen over Multibel of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Neem contact op   Offerte aanvragen  

Meer
Filter
0 producten
Sorteer op:
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2