AED voor de VvE.

Om de eigen veiligheid en de veiligheid van de directe omwonenden te vergroten merken wij steeds vaker dat Verenigingen van Eigenaren zich samen pakken om een AED te kopen. Het kiezen van een geschikte AED kan moeilijk zijn, zeker doordat er meerdere personen bij gebaat zijn. Bij AED Solutions hebben wij veel ervaring met AED apparaten voor VvE’s en buurtprojecten. Onze AED deskundigen komen graag een advies uitbrengen voor een passend AED pakket. U kunt hiervoor een vrijblijvende productdemonstratie aanvragen op onze homepage

De AED specialisten van AED Solutions geven u uitleg over de verschillende soorten AED apparaten en functies, zodat u makkelijker een beslissing kunt maken. Ook geven ze uitleg over de verschillende mogelijkheden om de AED op te hangen en te onderhouden. Op locatie kan er zelfs bekeken worden wat de beste locatie is voor de AED en wat er voor nodig is om het AED apparaat hier veilig en zichtbaar op te hangen. Door een combinatie te maken van een AED apparaat, AED kast of wandbeugel en eventueel een AED onderhoudscontract kunnen wij uw VvE volledig ontzorgen op AED gebied.

AED Solutions ontzorgt uw VvE door:

  • Advies voor de keuze van een geschikte AED, afhankelijk van de wensen, plaatsing en budget.
  • Advies voor het kiezen van de ideale locatie voor de plaatsing van de AED.
  • De keuze van een AED kast of wandbeugel voor een optimale bescherming en herkenning van de AED.
  • Periodiek onderhoud van de AED en toebehoren.
  • Een informatiesessie voor de leden van de VvE met uitleg over de AED en hoe alarmering werkt behoort tot de mogelijkheden.
Benieuwd geworden?

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen óf heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2