Zoll.
Merk.
Half- of vol-automaat.
Geschikt voor kinderen.
IP waarde.
Asystolische gevoeligheid.
Schokprotocol.
Meertalig.
Monitoring op afstand.
Type elektroden.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

Zoll AED's.

Zoll Medical acht snelle defibrillatie cruciaal bij het behandelen van een plotselinge circulatiestilstand. De uitgebreide en geïntegreerde defibrillatieoplossingen van Zoll zijn ontworpen om de reanimatiepraktijk de verbeteren. Aangezien maar in de helft van de noodsituaties ook daadwerkelijk een schok nodig is bieden de AED’s van Zoll ook Real CPR Help. Hulpverleners ontvangen realtime CPR-feedback over de diepte en het tempo van de borstcompressies. Zoll heeft momenteel drie modellen defibrillatoren op de markt, de Zoll AED 3, Zoll AED Plus en Zoll AED Pro.

Meer
Filter
4 producten
Sorteer op:

Zoll AED 3

De Zoll AED 3 is de nieuwste defibrillator van Zoll en kent de snelste schokanalyse van de huidige AED’s op de markt. Daarnaast heeft de AED 3 een scherm waarop instructies worden vertoond voor en feedback tijdens het reanimeren. Verder onderscheidt de Zoll AED 3 zich van andere defibrillatoren door de levensduur van 5 jaar voor de batterij en elektroden.

Zoll AED Plus

De Zoll AED Plus was de eerste AED op de markt met realtime reanimatiefeedback. Dit wordt gedaan door middel van audio instructies en visuele indicaties op de defibrillator. Deze instructies maakt de Zoll AED Plus zeer geschikt voor ongetrainde hulpverleners. De Zoll CPR-D-Padz bestaan uit één stuk, waardoor het plakken sneller en preciezer plaatsvindt. Tevens bevindt het hulpstuk zich hierdoor zich altijd op de juiste plek voor het geven van de reanimatiefeedback.

 

Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2