AED Kasten.
Merk.
Met Alarm.
Verwarmd.
IP waarde.
Klantenservice. We helpen u graag +31 495 56 34 45 info@aedsolutions.eu

AED Kasten & Wandbeugels.

AED Kasten en wandbeugels zijn er om uw AED apparaat veilig en goed zichtbaar op te bergen. AED Kasten en wandbeugels zijn er in verschillende vormen en maten. Een AED wandbeugel dient om de AED binnen op te hangen, op te zetten of tussen te klemmen. AED Kasten zorgen zowel binnen als buiten voor extra zichtbaarheid van de AED maar ze bieden ook bescherming aan de AED. Met name tegen veranderende weersinvloeden, vocht en/of (grote hoeveelheden) stof.

Meer
Filter
18 producten
Sorteer op:
Cabinaid Pro AED Kast € 599,00 Op voorraad

Universele AED Kasten en toe te voegen opties

De meeste AED kasten zijn universeel ontwikkeld, waardoor vrijwel alle modellen AED apparaten hierin geplaatst kunnen worden. Er zit verschil in robuustheid tussen de AED kasten, zo zijn er specifieke AED binnen- en buitenkasten. Het verschil in de AED kasten zit voornamelijk in de water en stof dichtheid ter bescherming van de AED. Daarnaast kan de kast uitgebreid worden met verwarming of ventilatie voor temperatuurbeheer en met verschillende beveiligingsmogelijkheden. Onderstaand ziet u de verschillende toe te voegen opties voor de AED kasten, vaak zijn de opties te combineren:

  1. Verwarming, ter bescherming bij langdurig koude temperaturen.
  2. Ventilatie, ter afkoeling van de kast bij hitte.
  3. Alarm, zodat de omgeving kan horen dat een kast geopend wordt.
  4. Hangslot, ter afsluiting van de AED kast.
  5. Cijferslot, ter afsluiting van de AED kast, opgeroepen hulpverleners krijgen cijfercode via HartslagNu.
  6. Trekzegels, wanneer de trekzegel gebroken is, is de AED kast open geweest.
  7. Verlichting, om de AED kast beter zichtbaar te maken in de duisternis.

Liever een AED wandbeugel?

Wandbeugels worden vaak binnen gebruikt voor het goed zichtbaar ophangen van de AED. De meeste merken en/of modellen AED’s hebben een specifieke wandbeugel. Ook zijn er een paar universele wandbeugels op de markt, geschikt voor bijna ieder model AED apparaat. Afhankelijk van het model wandbeugel kan de AED er op gezet worden, er aan gehangen worden of ertussen geklemd worden.

Wilt u advies over de verschillende AED opbergmogelijkheden?

AED Solutions’ productspecialisten adviseren u graag over de meest geschikte opbergmogelijkheid voor uw AED. Afhankelijk van de ophangsituatie, voorkeur van de eigenaar, kunnen onze specialisten altijd een passend aanbod doen. Weet u al wat u wilt? Dan kunt u gelijk via de webshop uw AED kast bestellen!

Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2