Meer nieuws

Afscheid van de CR Plus na jaren trouwe dienst

Geplaatst op: 06-09-2019 | Geschreven door: AED Solutions Afscheid van de CR Plus na jaren trouwe dienst

Na jaren van trouwe dienst en honderden succesvolle inzetten is de tijd aangebroken om afscheid te nemen van een van de bekendste gezichten op AED gebied. De in 2002 geïntroduceerde LIFEPAK CR Plus AED gaat met welverdiend pensioen.

In een interview met AED Magazine zegt CR Plus er het volgende over; “Jarenlang heb ik me dagelijks ingezet voor een hartveilige werk- en leefomgeving. Ik ben dan ook dankbaar voor de vele successen die ik samen met AED Solutions heb geboekt. Met al mijn ervaring, kennis en zeer sterke specs had ik zeker nog een rol van betekenis kunnen spelen op AED gebied. Ik draag echter graag het stokje over aan een nieuwe generatie AED’s. Met name op gebied van connectiviteit en nieuwe technieken voor de beste patiëntzorg is mijn kleine broertje de LIFEPAK CR2 me voorbij gestreefd.”

De LIFEPAK CR Plus is nog altijd op verschillende vlakken actief, zo is hij te vinden in grote Hartveilig projecten, overheidsorganisaties en sportverenigingen.

Het besluit om het rustiger aan te doen valt CR Plus zwaar, om die reden heeft hij besloten om nog niet volledig op zijn lauweren te gaan rusten. De komende 10 jaar stelt hij sowieso nog zijn accu’s en elektroden ter beschikking. “Ik mag het dan wel rustiger aan doen, maar helemaal komen ze nooit van me af” knipoogt CR Plus vanuit zijn hangmat.

De laatste CR Plus AED’s zijn momenteel nog leverbaar via AED Solutions. Trouwe klanten kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke afscheidskorting. Heeft u interesse in een van de laatste modellen van deze oude rot in het vak, neem dan snel contact op met een van onze accountmanagers.

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2