Meer nieuws

FNV wil een AED verplichten voor bedrijven vanaf 50 werknemers

Geplaatst op: 15-06-2021 | Geschreven door: AED Solutions FNV wil een AED verplichten voor bedrijven vanaf 50 werknemers

Vakbond FNV wil dat bedrijven met vijftig werknemers en meer verplicht moeten worden een AED te hebben. Volgens de vakbond moet deze regel worden toegevoegd aan de Arbowet. FNV-vicevoorzitter Kitty Jong zegt hierover; “Een AED op de werkvloer is heel erg belangrijk. Ongeveer 9 miljoen mensen brengen het grootste deel van hun dag op het werk door, dus de kans dat het daar gebeurt is heel groot en het belang van het hebben van een AED daar dus ook”. In Frankrijk zijn bedrijven met 50 werknemers en meer al verplicht om een AED te hebben. Het zou mooi zijn als bedrijven in Nederland dit Franse voorbeeld opvolgen zodat meer levens gered kunnen worden.

Overweegt u om een AED aan te schaffen voor uw bedrijf, buurt of (sport)vereniging? Laat u vrijblijvend adviseren door onze productspecialisten. Ook voor vragen over AED-onderhoud kunt u bij hen terecht. Voor meer informatie vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

 

Bron: NOS 

Terug naar overzicht
Gerelateerde producten
CR2 AED halfautomaat WIFI CR2 AED halfautomaat WIFI € 2.895,00 Op voorraad
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2