Meer nieuws

Review Stichting Burgerhart Sittard-Geleen

Geplaatst op: 13-01-2020 | Geschreven door: Voorzitter Stichting Burgerhart Sittard-Geleen Review Stichting Burgerhart Sittard-Geleen

Stichting Burgerhart is een burgerinitiatief dat ruim vijf jaar geleden vanuit de Gemeente Sittard Geleen geïnitieerd is en nu als een zelfstandige stichting zorg draagt voor een hartveilige gemeente Sittard-Geleen. De gemeente heeft destijds het besluit genomen om voor hartveiligheid te zorgen en de Stichting heeft deze zorg overgenomen.

Stichting Burgerhart Sittard-Geleen en AED Solutions

Het hartveilig maken van de gemeente kan worden bereikt door een goede spreiding van burgerhulpverleners en AED's binnen de dorpskernen en de verschillende wijken van de gemeente. De eerste 6 minuten zijn cruciaal bij een circulatiestilstand. Hoe sneller de reanimatie wordt gestart en de AED ingezet, hoe groter de kans op leven én leven met minimale schade. Het is dus belangrijk dat er voldoende burgerhulpverleners kunnen starten met reanimeren. Sinds de oprichting van Stichting Burgerhart Sittard-Geleen in 2015 anticipeert AED Solutions als projectondersteuner, zijn er ruim 50 AED's geleverd en wordt aan elke AED onderhoud uitgevoerd. Destijds heeft AED Solutions ook de bijbehorende scholing en opleidingen verzorgd.

Stichting Burgerhart Sittard-Geleen over AED Solutions

De Stichting heeft een uitstekende samenwerking met AED Solutions. AED Solutions neemt de toebedeelde verantwoordelijkheden goed op zich en ze hebben een goede prijs prestatie verhouding. Bij de keuze van een AED-leverancier hebben de kwaliteits- en kosten aspecten zeker een rol gespeeld. Ook reageert AED Solutions adequaat op vragen en lost eventuele problemen aan een AED snel op.

 

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2