Meer nieuws

Review Van Wijnen

Geplaatst op: 10-01-2020 | Geschreven door: Bedrijfsleider Van Wijnen Materieel Review Van Wijnen

Van Wijnen is een Nederlands bouwconcern actief in projectontwikkeling, woningbouw, renovatie en transformatie, gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer. In de domeinen wonen, werken, zorgen, leren en recreëren. Het bedrijf telt meer dan 1.700 medewerkers, werkzaam vanuit 24 vestigingen verspreid over het hele land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baarn. We mogen ons dan ook met recht een van de grotere bouwers van Nederland noemen.

Bij Van Wijnen staat veiligheid op 1!

Werken in de bouw brengt risico's met zich mee maar iedereen verdient een veilige werkplek. Puur vanuit de gedachte van een goed werkgeverschap heeft onze toenmalige directie van Van Wijnen besloten om projecten en kantoren standaard te voorzien van AED's. Met behulp van een AED kunnen tegenwoordig niet alleen artsen maar ook medewerkers hulp bieden als er iemand getrofffen wordt door een hartstilstand. De AED's bij projecten en kantoren van Van wijnen worden aangegeven met een standaard 'AED-pictogram' waardoor de herkenbaarheid en vindbaarheid van een AED vergroot wordt. In geval van een reanimatie kan zo snel mogelijk een AED worden gehaald en wordt de alarmcentrale ingelicht. In Nederland mag iedereen een AED inzetten als dit nodig is. Ook als je nog nooit een cursus gevolgd hebt.

Van Wijnen over AED Solutions

AED Solutions is voor ons al ruim 10 jaar een betrouwbare leverancier. De keuze voor AED Solutions was uiteraard een scherpe deal maar zeker ook de betrouwbaarheid van het bedrijf zelf. De wijze waarop bijvoorbeeld wordt omgegaan met preventief AED-onderhoud om de bedrijfszekerheid te kunnen garanderen. Afspraken worden keurig nagekomen en ook het meedenken in ons gehele (o.a. keurings-) proces verloopt goed. 

 

 

 

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2