Garantie.

Heeft u het vermoeden dat uw bestelde product(en) niet naar behoren werken dan dient u dit zo snel mogelijk bij ons te melden. Wij helpen u graag verder.
 

Fabrieksgarantie.

Op alle producten van AED Solutions is de wettelijke garantie van toepassing. Daarnaast is op een deel van de producten die wij verkopen een fabrieksgarantie van enkele jaren van toepassing. Bij verschillende producten staat op de productpagina de fabrieksgarantie vermeld. Indien dit niet het geval is, kijken wij graag voor u na of een product binnen de fabrieksgarantie valt. Wij helpen u graag met zaken omtrent de garantie, ook denken wij graag met u mee wanneer een defect buiten de garantie valt.
 

Vrijblijvende productinformatie.

Heeft u interesse in een of meerdere van onze producten dan sturen wij u graag vrijblijvend meer informatie toe. Ook is het mogelijk dat AED Solutions een productdemonstratie op locatie verzorgt. Vraag meer informatie of een productdemonstratie aan via info@aedsolutions.eu. Vermeld hierbij altijd uw (bedrijfs)naam, telefoonnummer en het product of producten waar u meer informatie over wilt ontvangen.

Benieuwd geworden?

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen óf heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2