Klachtenprocedure.

Bij AED Solutions gaan wij met de grootst mogelijke zorg om met klachten die wij binnen krijgen van klanten en/of leveranciers. Wanneer u een klacht heeft kunt u deze bij alle medewerkers van AED Solutions indienen. Intern wordt ervoor gezorgd dat deze op de juiste plek terecht komt en op een passende wijze verwerkt wordt. 

Afhandeling klachten.

Indien mogelijk proberen de medewerkers van AED Solutions de klacht direct in overleg met de klant/leverancier op te lossen. Echter kan het voorkomen dat een klacht wegens omstandigheden niet direct opgelost kan worden. Hiervoor wordt de klacht doorgegeven aan de persoon binnen AED Solutions die voor de klacht de beste oplossing kan vinden. De aangewezen medewerker zal dan zo snel mogelijk contact opnemen met de indiener van de klacht om tot een passende oplossing te komen. Wanneer het niet mogelijk is om de klacht binnen afzienbare tijd op te lossen, wordt er contact opgenomen om in overleg met de indiener tot een redelijke oplossingstermijn te komen.

Bent u het niet eens of ontevreden met de manier waarop u klacht is opgelost door AED Solutions. Dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijke mediator. Voor de gegevens van deze mediator kunt u contact opnemen met AED Solutions. Het oordeel dat de mediator uitbrengt is bindend, eventuele consequenties worden door AED Solutions binnen e gestelde termijn afgehandeld.

Registratie klachten.

Alle klachten die bij AED Solutions binnenkomen zullen zorgvuldig worden geregistreerd in het klachtenafhandelingssysteem en voor een periaode van 5 jaar worden bewaard. De bewaarde gegevens worden gebruikt door de directie om verslag uit te brengen binnen de organisatie en om nieuwe klachten te voorkomen, evenals ter verbetering van bestaande procedures.

 

Benieuwd geworden?

Is uw interesse gewekt? Wilt u graag meer weten wat wij voor u kunnen betekenen óf heeft u vragen?
Wij helpen u graag!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 30.000 AED’s geleverd Vanaf €30 gratis verzending
Vergelijken 2