Meer nieuws

Begin goed voorbereid aan uw vakantie

Geplaatst op: 09-07-2020 | Geschreven door: AED Solutions Begin goed voorbereid aan uw vakantie

De zomervakantie breekt aan. Even een moment van rust maar vaak ook een periode van meer in en om huis bezig zijn. Bezig zijn met van allerlei huishoudtaken en klusjes die al langer op het to-do-lijstje staan. Een klein ongeluk zit thuis vaak in een klein hoekje. Weet u wat u moet doen als er iets gebeurt? En heeft u daarvoor de nodige spullen in huis? Onderstaand vindt u een aantal producttips voor adequate hulpverlening.

De verbandkoffer
Valpartijen, tand door de lip of een snee in een vinger. Dit is nog maar een greep van de ongelukken die in en om het huis kunnen gebeuren. Belangrijk is dat u voorbereid bent en dat u een verbandkoffer in huis heeft om kleine ongelukjes zelf te verhelpen.

Insectenbeet
Meestal is een insectensteek onschuldig, het doet even zeer en daarna gaat het jeuken. De Aspivenin insectenpomp is geschikt om het gif van diverse beten, zoals o.a. kwallen, slangen, spinnen, mieren, vliegen, muggen en wespenbeten uit te zuigen. Daardoor vermindert de pijn, jeuk, zwelling en allergische reacties.

Schaaf- en snijwondjes
Kleine schaaf- of snijwondjes kunnen heel vervelend zijn en soms flink bloeden. Hansaplast transparante pleisterspray hecht direct, dicht de wond en biedt onmiddellijke bescherming tegen bacteriën. Maak voor gebruik de wond goed schoon en droog.

Vuiltje in het oog
Tijdens het klussen met bijvoorbeeld metaal, hout, vuil of stof kunnen rond dwarrelende deeltjes in de ogen terecht komen. Als dit gebeurt is het belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Door het gebruik van een oogspoeling worden deze kleine deeltjes verwijderd.

Kneuzing
Een kneuzing is een beschadiging van onderhuids weefsel door bijvoorbeeld vallen of stoten. De boel kan opzwellen, pijn doen en blauw worden doordat ook bloedvaatjes beschadigen. Een Instant Coldpack biedt de oplossing voor het direct verkoelen van een lichaamsdeel. Het voordeel is dat dit Instant Coldpack niet bewaard hoeft te worden in de vriezer Door het zakje kapot te knijpen en daarna goed te schudden wordt de volledige inhoud geactiveerd en wordt het meteen koud.

Weet u de AED te vinden?
In Nederland hangen steeds meer AED-apparaten. Hoe sneller een AED wordt ingezet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. Om te zorgen dat in elke buurt een defibrillator aanwezig is, moeten er volgens de Hartstichting nog zo’n 1.800 AED’s verschijnen. Hangt er binnen 500 meter van uw huis een publiek toegankelijke AED? Dan heeft u grote kans dat deze AED, mits voldoende burgerhulpverleners oproepbaar en beschikbaar zijn, uw leven of het leven van uw naasten kan redden bij een hartstilstand. Is er in uw omgeving een AED nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Bent u niet zeker of de AED-dekking binnen uw buurt voldoende is? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor u uit.

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2