Meer nieuws

Sponsoring AED's Alpe d'HuZes en Tour du ALS

Geplaatst op: 30-05-2022 | Geschreven door: AED Solutions Sponsoring AED's Alpe d'HuZes en Tour du ALS

Net als voorgaande jaren sponsort AED Solutions AED's aan goede doelen zoals Alpe d'Huzes en Tour du ALS zodat deelnemers hartveilig op pad kunnen. Op donderdag 2 juni beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Alpe d’HuZes is een uniek sportevenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. 

Na Alpe d'HuZes gaan de AED's naar de jubileumeditie van 'Tour du ALS' voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. Op donderdag 9 juni 2022 beklimmen vele honderden mensen al fietsend, rennend en wandelend voor het 10e jaar op rij de Mont Ventoux in Frankrijk. Samen met ALS patiënten gaan ze deze sportieve uitdaging aan om zoveel mogelijk geld op te halen.

AED Solutions is blij een steentje bij te kunnen dragen aan deze belangrijke evenementen waarmee geld wordt ingezameld voor onderzoek. Wij wensen de organisaties en deelnemers veel succes!

Terug naar overzicht
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2