Meer nieuws

Taxi Geerets – De Leeuw hartveilig op weg

Geplaatst op: 18-03-2019 | Geschreven door: AED Solutions Taxi Geerets – De Leeuw hartveilig op weg

Als eerste grote vervoerder in de regio Limburg heeft Taxi Geerets - De Leeuw nieuwe (rolstoel)taxibussen uitgerust met LIFEPAK CR2 AED’s van AED Solutions.

Een hartstilstand kan altijd en overal gebeuren. Dus hoe sneller adequate hulp kan worden toegepast, hoe beter. Daarom heeft Taxi Geerets – De Leeuw gekozen voor de meest geavanceerde AED die er momenteel te vinden is, de LIFEPAK CR2 AED. Hiermee kan tijdens een hartstilstand direct hulp worden verleend en wordt de kans op een succesvolle reanimatie vergroot.

Met name ouderen, die veel gebruik maken van het (rolstoel)vervoer wat Taxi Geerets – De Leeuw aanbiedt, zijn een kwetsbare doelgroep waarbij een verhoogde kans op een hartstilstand aanwezig is. Als er dan onderweg wat gebeurd, is het vaak moeilijk om direct hulp te verlenen zonder hulpmiddelen als een AED. Voor hulpdiensten is het vaak niet makkelijk om snel ter plaatse te komen, aangezien de locatie niet altijd makkelijk te bereiken of uit te leggen is.

Naast het plaatsen van de AED’s zullen er ook middels training en opleiding chauffeurs worden getraind om met deze AED’s te werken. Zodoende kan er altijd adequate hulp worden toegepast.

Taxi Geerets – De Leeuw is één van de grootste regiovervoerders in Midden-Limburg en heeft met ruim 280 voertuigen een groot aandeel in het (rolstoel)vervoer in de regio. Met de nieuwe AED’s aan boord van de nieuwste (rolstoel)taxi’s, kunt u zich in een (hart)veilige omgeving laten vervoeren!

Wij wensen Taxi Geerets – De Leeuw veel veilige kilometers toe.

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2