Meer nieuws

Vertrouw op uw AED door periodiek onderhoud

Geplaatst op: 21-04-2020 | Geschreven door: AED Solutions Vertrouw op uw AED door periodiek onderhoud

Onderhoud aan de AED wordt vaak vergeten. Zeker in drukke tijden en als andere zaken ‘belangrijker’ lijken. In de praktijk merken wij soms dat bedrijven of verenigingen het apparaat wel ophangen maar er daarna nauwelijks nog naar omkijken. Door gebrekkig onderhoud kan een AED storingen vertonen en kunnen de batterij en elektroden verlopen zonder dat u het zelf in de gaten heeft. Hierdoor is de AED niet klaar voor gebruik op het moment dat deze nodig is. Dit willen we uiteraard voorkomen.

Check juist NU de status van uw AED

De huidige maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus zorgen o.a. voor lege restaurants, lege fitnessclubs, lege sportvelden, lege winkels en een minimale kantoorbezetting. Voor veel ondernemers een lastige periode maar het biedt ook een ideale kans om juist nu eens extra uw BHV-middelen onder de loep te nemen en bijvoorbeeld de status van uw AED te checken en te laten onderhouden.

Aanbod onderhoud- en servicebeurten

Door een AED regelmatig te (laten) controleren, te laten keuren en de batterij en elektroden tijdig te (laten) vervangen, blijft de AED goed onderhouden. Speciaal voor AED’s waarop geen onderhoudscontract is afgesloten bieden wij eenmalig onderhoud aan in ons servicecenter. Onze servicemonteurs voorzien uw AED('s) van onderhoud waarbij materialen (zoals batterij en elektroden) vervangen worden als deze niet langer dan 1 jaar houdbaar zijn. Eventuele materiaalkosten vallen buiten de prijs van het éénmalig onderhoud. Na het onderhoud en eventuele vervanging van materialen, krijgt de AED een keuringssticker, ontvangt u een statusindicatierapport en wordt de AED naar u retour gestuurd.

AED Solutions biedt naast eenmalig onderhoud ook verschillende vaste onderhoudscontracten aan zodat u altijd een vorm kunt kiezen die bij u en uw organisatie past;

  • AED onderhoud 1 jaar
  • AED onderhoud 3 jaar
  • AED onderhoud 5 jaar

Bekijk en vergelijk de verschillende AED onderhoudsvormen   

 

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2