Meer nieuws

Review Albert Heijn Heerschap

Geplaatst op: 05-07-2022 | Geschreven door: AED Solutions Review Albert Heijn Heerschap

In het eerste kwartaal van 2022 zijn er in Weert, Heythuysen en Nederweert vijf gloednieuwe Albert Heijn Heerschap-winkels geopend door Stan Heerschap. Stan is de tweede generatie binnen het familiebedrijf dat al sinds 1966 bestaat en is ontstaan uit een ambachtelijke bakkerij. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf dat bestaat uit een ambachtelijke bakkerij, een bakkerswinkel en vijf Albert Heijn Heerschap-supermarkten.

Bijdrage aan de leefbaarheid van de wijk
"Bij Albert Heijn Heerschap gaan we elke dag voor het beste. Voor de klant én voor elkaar. Veiligheid voor onze medewerkers en klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast willen we een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de wijk en dat kunnen we mede door deze AED’s mogelijk maken."  

Albert Heijn Heerschap over AED Solutions
"In 2019 installeerde AED Solutions een AED in onze Bakkerij aan de Titaniumstraat. Deze AED werd na volle tevredenheid geïnstalleerd en ondersteund met goed advies en duidelijke instructie. Op basis van deze ervaring en het feit dat AED Solutions een lokaal bedrijf is hebben wij besloten om de AED’s voor onze AH supermarkten aan te schaffen bij AED Solutions. De lijnen waren kort en er werd snel geschakeld indien nodig. Met name de uitleg op afspraak en het duidelijke advies was erg prettig."

Benieuwd wat AED Solutions voor jouw bedrijf of omgeving kan verzorgen?
Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar overzicht
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2