Meer nieuws

Review EHBO vereniging Eersel

Geplaatst op: 03-05-2021 | Geschreven door: AED Solutions Review EHBO vereniging Eersel

EHBO vereniging Eersel
De EHBO vereniging Eersel heeft 60 leden en biedt bij ongeveer 25 evenementen hulpverlening binnen de gemeente. In de kern van Eersel beheert de EHBO vereniging 25 AED’s die 24/7 bereikbaar zijn voor hulpverleners.

Vervangingsplan voor nieuwe AED’s en kasten
Na zo’n 13 jaar waren de AED’s in de gemeente Eersel verouderd en onderdelen waaronder batterijen niet meer leverbaar. Hierdoor waren de AED’s niet langer inzetbaar en was de EHBO vereniging genoodzaakt om de AED’s te vervangen. De gemeente heeft besloten om de aanschaf van de AED’s te subsidiëren en in goed overleg is er een vervangingsplan gemaakt waarbij alle AED’s en kasten in 2020 en 2021 zijn vervangen.

Over AED Solutions
‘We hebben gekozen voor AED Solutions vanwege prijs, flexibiliteit en service. We kregen verschillende opties voor AED’s en onderhoud en zijn daar goed over ingelicht zodat we een juiste keuze konden maken. AED Solutions heeft veel kennis van de AED’s en geven een eerlijk advies. Daarnaast zijn ze bijzonder flexibel m.b.t. de levering en eventueel een wijziging. En daarbij ook nog eens bijzonder vriendelijk. Kortom een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen.’

Terug naar overzicht
Gerelateerde producten
CR2 AED halfautomaat 3G CR2 AED halfautomaat 3G € 3.095,00 Op voorraad
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2