Meer nieuws

Review Nederlandse Caravan Club

Geplaatst op: 01-06-2020 | Geschreven door: Nederlandse Caravan Club Review Nederlandse Caravan Club

De Nederlandse Caravan Club (NCC) is een vereniging met bijna tweeduizend (gezins-)leden en 12 prachtige kampeerterreinen verspreid over Nederland. Naast het aanbieden van mooie kampeerterreinen organiseert de NCC weekend-evenementen, midweek-evenementen en buitenlandse reizen door en voor NCC leden.

Waarom heeft de NCC gekozen voor de aanschaf van AED’s?
Het bestuur was al langer bezig met de vraag hoe het beheer van kampeerterreinen van de NCC beter kon aansluiten aan de maatschappelijke verantwoorde normen. Volgens de NCC komen er op de kampeerterreinen steeds meer gasten die te maken kunnen krijgen met een circulatiestilstand. Terwijl alle beheerders zijn opgeleid in het reanimeren en bedienen van een AED, waren er maar op twee terreinen AED's aanwezig. Daarom heeft het bestuur besloten om alle terreinen en het bureau in Ede te voorzien van een AED. 

Op de vraag waarom ze hebben gekozen voor de LIFEPAK CR2 vertelt de voorzitter: "Dit apparaat is momenteel de meest geavanceerde AED voor leken en op de toekomst voorbereid. Deze apparaten hebben een fabrieksgarantie van 8 jaar en zowel batterij als elektroden hebben een levensduur van vier jaar. Daarnaast worden alle AED’s door AED Solutions technisch bewaakt via een monitoringssysteem. Al deze aspecten én de scherpe offerte hebben de doorslag gegeven om deze AED als standaard voor de NCC aan te schaffen."

De Nederlandse Caravan Club over AED Solutions
In een prettig gesprek werden de verschillende opties besproken en daarna kon het bestuur snel een goede keuze maken. De uitleveringen van 17 AED’s met kast kon snel na de keuze starten en verliep vlekkeloos. Bij het aansluiten van de AED’s op het onderhoudsnetwerk, waarbij de apparaten continue gemonitord worden, kregen we veel steun van de helpdesk, zodat dit proces ook soepel liep.

 

 

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2