Meer nieuws

Review Walibi Holland

Geplaatst op: 06-01-2020 | Geschreven door: Manager Safety & Security Walibi Holland Review Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark, gelegen in Biddinghuizen in de Nederlandse provincie Flevoland. Meer dan 40 jaar geleden werd het park hier opgericht onder de naam Flevohof. Het educatief ingestelde Flevohof veranderde later in attractiepark Walibi Flevo. Vervolgens onderging het park een enorme metamorfose met veel nieuwe attracties en opende in 2000 onder de naam Six Flags Holland, ‘Rollercoaster Capital of Europe’. Een aantal jaar later wordt het park wederom overgenomen en keerde de bekende Walibi terug van weggeweest. Walibi Holland is nu een internationaal bekend park met spectaculaire achtbanen en sensationele attracties voor alle leeftijden. Naast het attractiepark is er ook een vakantiepark: Walibi Village. Daarnaast zijn er allerlei voorzieningen zoals een zwembad en fietsverhuur. 

Hardgaan en tevens Hartveilig

Ons professionele en gastvriendelijke personeel doet er alles aan om onze gasten perfect te verzorgen in het attractiepark Walibi Holland en vakantiepark Walibi Village. Met het gevarieerde en brede aanbod van attracties, de hoge kwaliteit en oprechte gastvrijheid van onze medewerkers, streeft Walibi Holland er voortdurend naar de verwachting van de gast te overtreffen en elk van hen een toffe dag #HARDGAAN te bezorgen. Door middel van de aanwezigheid van AED's kunnen we onze bezoekers een stukje hartveiligheid garanderen. 

Walibi Holland over AED Solutions

We hadden een paar jaar geleden al een aantal AED's bij AED Solutions gekocht en zijn tevreden over de service en het goede persoonlijke contact met de accountmanager. Een duidelijke offerte heeft ons doen besluiten om opnieuw nieuwe AED's bij AED Solutions te bestellen. 

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2