Meer nieuws

Update je verbandkoffer volgens de nieuwste richtlijnen Oranje Kruis

Geplaatst op: 15-09-2022 | Geschreven door: AED Solutions Update je verbandkoffer volgens de nieuwste richtlijnen Oranje Kruis

Per 1 september zijn de richtlijnen voor verbandkoffers van het Oranje Kruis aangepast en daarmee verandert ook de richtlijn voor de samenstelling van verbandkoffers. De nieuwe richtlijnen zijn gebaseerd op nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktijkexpertise.

Verbandkoffer Oranje Kruis
De verbandkoffer Oranje Kruis is modulair opgebouwd en bestaat uit 4 verschillende modules en een flesje desinfectiemiddel. Om aan de nieuwste richtlijnen Oranje Kruis te voldoen moeten er een aantal extra producten als module ‘update’ aan de huidige verbandkoffer worden toegevoegd. De module 'Update' is apart te bestellen en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan de huidige verbandkoffer. Ook is het mogelijk om een totale navulling voor jouw verbandkoffer te bestellen zodat je zeker weet dat jouw verbandkoffer weer compleet en up-to-date is.

Nieuw verbandkoffer
Wil je een nieuw verbandkoffer aanschaffen of wil je de huidige verbandkoffer compleet vervangen? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Heb je vragen of een advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2