Meer nieuws

Review Maas-Jacobs

Geplaatst op: 23-05-2022 | Geschreven door: AED Solutions Review Maas-Jacobs

Maas-Jacobs Bouwbedrijf bouwt en ontwikkelt al 45 jaar aan de leefbaarheid van onze omgeving. Bij al deze bouwprojecten staan kwaliteit, lef en creativiteit voorop. Daarnaast produceren en monteren ze al meer dan 40 jaar hoogwaardige kunststof kozijnen in zowel nieuwbouw als renovatiepanden. Maas-Jacobs zet zich samen met het eigen team en externe partners in om voor hun klanten de meest optimale woon- of werkomgeving te creëren en te realiseren.

Veiligheid hoog in het vaandel
Algemeen directeur Frans Hennekam heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. "Voor onze medewerkers proberen we de meest optimale veilige werkomgeving te realiseren. Zo hebben we op alle werken in de uitvoerderskeet veiligheidsborden (zie afbeelding) met belangrijke telefoonnummers, een EHBO koffer en een brandblusser aangebracht. Bij grotere bouwprojecten is in de uitvoerderskeet een AED geplaatst.

Maas-Jacobs over AED Solutions
"Wij waren op zoek naar AED’s voor onze bouwketen en ons oog viel op het aanbod van AED Solutions. Prettig aan AED Solutions vinden we de korte lijnen en snelle antwoorden op onze vragen. Ook is de persoonlijke AED-uitleg op ons kantoor goed ontvangen."

Benieuwd wat AED Solutions voor jouw bedrijf of omgeving kan verzorgen?
Vraag een gratis offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar overzicht
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2