Meer nieuws

Binnen en buiten sporten mag weer! Maar werkt de AED nog?

Geplaatst op: 09-06-2021 | Geschreven door: AED Solutions Binnen en buiten sporten mag weer! Maar werkt de AED nog?

Iedereen mag weer onder voorwaarden binnen en buiten sporten. Dit betekent dat er weer meer personen in fitnessclubs, zwembaden, sporthallen en op sportlocaties aanwezig zijn. Dagelijks krijgen in Nederland 300 mensen een hartstilstand en dit gebeurt helaas ook tijdens sport. De kans dat een persoon binnen uw vereniging, sportclub of op een sportterrein een hartstilstand krijgt is dus zeker aanwezig.  

Nu alle sportlocaties gereed worden gemaakt voor sport en vertier, mag een extra controle van de AED niet ontbreken. AED Solutions roept iedere AED-beheerder of AED-verantwoordelijke op om een extra controle uit te voeren aan de AED. Is de houdbaarheidsdatum van de batterij en/of elektroden (bijna) verlopen of geeft de AED een storing aan? Dan is het zaak om actie te ondernemen voor een goede werking van de AED in noodsituaties. Heeft uw vereniging nog geen AED? Of is de AED binnen uw vereniging verouderd (8-10 jaar)? Vraag dan vrijblijvend een advies of offerte aan.

Heeft u hulp nodig bij het controleren of vervangen van de batterij en elektroden? Neem contact met ons op. Onze servicemedewerkers helpen u graag op weg.

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2