Meer nieuws

Coronasneltest bij AED Solutions

Geplaatst op: 26-10-2020 | Geschreven door: AED Solutions Coronasneltest bij AED Solutions

Sinds woensdag 21 oktober kunnen bedrijven die om zakelijke redenen medewerkers willen/moeten laten testen op Corona dit eenvoudig en snel laten doen in de Coronasnelteststraat bij AED Solutions. De uitslag volgt al binnen één uur.

Sneltest
Er is in Nederland veel behoefte aan een sneltest, voornamelijk vanuit het bedrijfsleven. De wachttijden bij de GGD lopen op en men wil snel weten of een persoon besmet is of niet. Werkgevers zijn er bij gebaat dat hun medewerkers gezond zijn en veilig kunnen werken. Om die reden wordt er vaak gekozen om het personeel preventief te testen op COVID-19. Naast de financiële voordelen voor een werkgever draagt het ook bij aan het maatschappelijk belang. Met name personen zonder klachten worden preventief getest, wanneer een test positief is kan er snel geschakeld worden naar de algemeen bekende maatregelen. Het aanbod van Corona sneltesten sluit volledig aan bij onze totaaloplossing voor een veilige werk- en leefomgeving.

Meer informatie of aanmelden
Meer informatie over de Corona sneltest vindt u via www.aedsolutions.eu/corona-sneltest. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw vragen eerst per mail in te dienen via coronasneltest@aedsolutions.eu. Wij reageren dan zo snel mogelijk. Voor corona gerelateerde vragen kan enkel en alleen naar het Coronasneltest nummer: T. 0495 760152  (ma-vr 8:30 tot 17.00 uur) worden gebeld.  

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2