Meer nieuws

Nieuwe Cabinaid vergroot overlevingskans door unieke eigenschap

Geplaatst op: 18-10-2021 | Geschreven door: AED Solutions Nieuwe Cabinaid vergroot overlevingskans door unieke eigenschap

Afgelopen zaterdag op 'Restart a Heart Day' zijn wij trotse distributeur geworden van Cabinaid. Een nieuwe AED-kast geschikt voor alle type AED's en uitgerust met een uniek openingssysteem voor snelle hulpverlening van slachtoffers met een hartstilstand. Met Cabinaid zijn burgerhulpverleners snel in staat de AED te halen, kostbare tijd te reduceren en hierdoor de overlevingskans van het slachtoffer te vergroten. Een unieke eigenschap van Cabinaid is het conditioneren van de AED in elk klimaat. Cabinaid verwarmt als het koud is en koelt als het warm is. Hierdoor kan Cabinaid overal ter wereld in elk klimaat worden opgehangen. Ook helpt dit de AED om vervaldatums van de batterij en elektroden te bereiken.  

Ontworpen om tijd te besparen en levens te redden
Het ontwerp is gebaseerd op de vorm van een koffiecupje. Om Cabinaid te sluiten, kan de deksel als een tupperware-bakje worden dichtgeduwd. Het intuïtieve ontwerp geeft de hulpverlener het vertrouwen snel te kunnen handelen. Elk type AED past erin en er is extra ruimte voor het opbergen van safesets, hesjes voor burgerhulpverleners of andere noodzakelijke disposables.

Lees meer over de eigenschappen van Cabinaid of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Terug naar overzicht
Gerelateerde producten
24/7 AED kast 24/7 AED kast € 699,00 Op voorraad
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist > 40.000 AED’s geleverd Vanaf €95 gratis verzending
Vergelijken 2