Meer nieuws

Pilot HartslagSamen gestart

Geplaatst op: 02-07-2020 | Geschreven door: Bron: HartslagNu Pilot HartslagSamen gestart

HartslagSamen is het ontmoetingsplatform voor alle mensen die betrokken zijn geweest bij een reanimatie. Via dit online platform kan contact gezocht worden met andere mensen die bij de reanimatie aanwezig waren. Maandag 29 juni is een pilot van HartslagSamen gestart in twee ambulanceregio's.

De pilotregio's
HartslagSamen is gestart in de ambulanceregio's Noord- en Oost-Gelderland en Zuid-Holland Zuid. Hier kunnen mensen die een hartstilstand hebben overleefd, familie en vrienden van het slachtoffer, professionele hulpverleners en burgerhulpverleners met elkaar in contact komen via HartslagSamen.

Burgerhulpverleners die niet wonen in de pilotregio's kunnen wel al via HartslagSamen contact hebben met andere burgerhulpverleners. Wanneer de andere ambulanceregio's meedoen, zullen zij de overlevers, familie/nabestaanden van een slachtoffer en professionals benaderen om deel te nemen aan HartslagSamen.

Antwoord op vragen
Het meemaken van een reanimatie kan ingrijpend zijn. Burgerhulpverleners hebben vaak allerlei vragen. Heb ik het wel goed gedaan? Hoe is het met het slachtoffer afgelopen? Via het nieuwe online platform HartslagSamen kunnen burgerhulpverleners in contact komen met andere betrokken van de reanimatie en kunnen zij antwoord krijgen op hun vragen.

Lees meer over HartslagSamen en bekijk de animatie.

 

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2