Meer nieuws

Wie is jouw BHV-held?

Geplaatst op: 13-09-2021 | Geschreven door: AED Solutions Wie is jouw BHV-held?

Wie verdient volgens jou speciale waardering voor de inzet als BHV’er en nomineer je voor de titel ‘BHV’er van het jaar’? De Stichting Dag van de BHV vraagt elk jaar de eerste maandag van november aandacht voor de inzet van circa 500.000 bedrijfshulpverleners in Nederland. Een dag om de BHV’ers binnen uw organisatie in het zonnetje te zetten en niet BHV’ers te laten merken hoe belangrijk BHV is.

Draag jouw persoonlijke winnaar voor!
De jury zoekt dit jaar naar een kandidaat voor de oeuvreprijs (de bedrijfshulpverlener die zijn of haar sporen heeft verdiend voor de BHV-organisatie). De winnaar van deze eretitel ontvangt op ‘De Dag van de BHV’ een speciale award, een cheque van € 1000,- voor een goed doel en daarnaast ook een persoonlijke cheque van € 1000,- Natuurlijk krijgt de winnaar van deze eretitel ook de nodig landelijke aandacht en waardering voor de inzet.

Nomineer nu jouw kandidaat!

De stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Terug naar overzicht
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Tevreden Klantgarantie De AED Specialist 30.000 AED’s geleverd Vanaf €75 gratis verzending
Vergelijken 2