Klanten aan het woord

Meer dan 4000 klanten vertrouwen al jaren op AED Solutions. Wij kunnen u vertellen wat AED Solutions voor u kan betekenen, maar liever laten wij onze klanten aan het woord. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees dan hun verhalen en kom erachter hoe wij u kunnen helpen.

Albert Heijn Heerschap

8 / 10

Op basis van eerdere ervaringen en het feit dat AED Solutions een lokaal bedrijf is hebben wij besloten om ook de AED’s voor onze AH supermarkten aan te schaffen bij AED Solutions. De lijnen waren kort en er werd snel geschakeld indien nodig. Met name de uitleg op afspraak en het duidelijke advies was erg prettig.

Lees meer Albert Heijn Heerschap

Maas-Jacobs

10 / 10

"Wij waren op zoek naar AED’s voor onze bouwketen en ons oog viel op het aanbod van AED Solutions. Prettig aan AED Solutions vinden we de korte lijnen en snelle antwoorden op onze vragen. Ook is de persoonlijke AED-uitleg op ons kantoor goed ontvangen."

 

Lees meer Maas-Jacobs

EHBO vereniging Eersel

10 / 10 "AED Solutions heeft veel kennis van AED’s en geven een eerlijk advies. ‘We hebben gekozen voor AED Solutions vanwege prijs, flexibiliteit en service." Lees meer EHBO vereniging Eersel

Nederlandse Caravan Club

10 / 10  "In een prettig gesprek werden de verschillende opties besproken en daarna kon het bestuur snel een goede keuze maken. Bij het aansluiten van de AED’s op het onderhoudsnetwerk, waarbij de apparaten continue gemonitord worden, kregen we veel steun van de helpdesk."

 

Lees meer Nederlandse Caravan Club

Hartveilig Hardenberg

10 / 10 "Ondanks de grote onderlinge afstand is men altijd bereid naar ons toe te komen voor overleg of toelichting als dat nodig is. De persoonlijke benadering spreekt ons erg aan." Lees meer Hartveilig Hardenberg

Walibi Holland

10 / 10 "Wij zijn tevreden over de service en het goede persoonlijke contact met de accountmanager. Een duidelijke offerte zonder verrassingen achteraf, heeft ons doen besluiten om opnieuw AED's bij AED Solutions te bestellen." Lees meer Walibi Holland

Van Wijnen

10 / 10

"AED Solutions is voor ons al ruim 10 jaar een betrouwbare AED-leverancier. Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop wordt omgegaan met preventief AED-onderhoud om de bedrijfszekerheid te kunnen garanderen. Afspraken worden keurig nagekomen en ook het meedenken in ons gehele (o.a. keurings-) proces verloopt goed."

Lees meer Van Wijnen

Stichting Burgerhart Sittard-Geleen

8 / 10

"AED Solutions neemt de toebedeelde verantwoordelijkheden op zich en ze hebben een goede prijs prestatie verhouding. Bij de keuze van een AED-leverancier hebben de kwaliteits- en kostenaspecten zeker een rol gespeeld. Ook reageert AED Solutions adequaat op vragen en lost eventuele problemen aan een AED snel op."

Lees meer Stichting Burgerhart Sittard-Geleen
Zoll Prestan Cabinaid Philips Primedic Stryker
Satisfied customer warranty The AED Specialist 30.000 AED’s geleverd From € 75 free shipping
Compare 2